Find din passion

Udlev dine drømme, din nye fremtid, passion test

Ifølge en Gallup undersøgelse, mangler 70% af alle danskere passion i livet. Altså mangler vi drive og lyst her i verdens lykkeligste land!

Passionstesten er en proces og et genialt og meget simpelt værktøj til at arbejde med begrænsende overbevisninger, som ofte er dem, der står i vejen for at leve et passioneret liv. Det er en fantastisk måde at gøre op med vores fælles begrænsende overbevisning, nemlig Janteloven, og hjælper os til at finde den gnist der skal til for at udleve vores inderste drømme.

Den giver dig både klarhed, forståelse for “The Law Of Attraction” og en masse håndgribelige værktøjer til at transformere dit liv til det, du længes efter.

Vi er alle født med et unikt talent, en genizone, og når vi ikke udnytter vores fulde potentiale, så efterlader det os i en indre tilstand af tristhed. Heldigvis kan dette ændres.

Processen er skabt af Janet Bray Attwood og Chris Attwood og er udførligt beskrevet i deres NY Times bestseller: “The Passion Test – The Effortless Path to Discovering Your Life Purpose”. Find din passion, følg dit hjerte og få mere energi og livsglæde.

Når du giver dig tid til slappe af, og til at lytte til dit eget hjerte, vil du opleve at svarene bor i dig – og Passionstesten er et fantastisk værktøj til at hjælpe dig med at få dem hentet frem. Du kan forvente en spændende og hjertevarm dag i godt selskab med andre der, ligesom dig, ønsker mere klarhed og passion i livet.