Workshops

Næste Workshop er den 6. og 7. februar!

passionsworkshop

Dig i balance
Vi kan alle blive i tvivl om, hvorvidt de valg, vi træffer i livet, er sunde for sjælen. Af og til spørger man sig selv, hvor man egentlig hører til, og om man nu befinder sig på “den rette hylde” i tilværelsen. Disse følelser er ganske normale og særdeles menneskelige; nu kan du få hjælp til at bearbejde og håndtere dem, således at den bedste version af dig selv får lov til at blomstre. Din Nye Fremtid i Vejle tilbyder en 4-timers workshop, der centrerer omkring passion.

4-timers workshop
Workshoppen finder sted både den 6. og 7. februar fra 13.00 til 17.00, og der er plads til 16 personer på hvert hold. Se priser her!

Den 4-timers workshop tager dig igennem Passionstesten efter et foredrag med personlige beretninger og historien bag. Dagen afsluttes med en guidet meditation, hvor “trådene samles”.

Du opnår:
Klarhed over dine passioner
Prioritering af dine passioner
Enkle værktøjer
Hjælp til at holde fokus
Hjælp til begrænsende overbevisninger
Et nyt udgangspunkt for at træffe dine valg i livet
Muligheden for et liv med mere passion, energi og livsglæde fremover

Powerful og kærlig vejledning
Workshoppen bliver ledet af Merete Grand Petersen (Passion Test Facilitator siden februar 2015), hun er mor til tre og tidligere stressramt, men lever nu sit liv fra hjertet og følger sine passioner med latter og smil hele vejen rundt. Merete er en uudtømmelig kilde af kærlighed og inspiration og i dag arbejder hun med at hjælpe andre til et lysere og bedre liv fra hendes klinik og gennem inspirerede indlæg her på hjemmesiden.

Med som assistent har hun Marie White (Passion Test Facilitator siden September 2013), Marie har trodset sin turbulente fortid med depression og misbrug, og lever nu et lykkeligt liv med sin lille familie , som passionsarbejder opfordrer hun bl.a til at man stiller spørgsmålstegn ved ”plejer” og hjælper herved folk til at finde frem til deres egen sandhed. Marie er et frisk pust af positiv energi som også kan opleves på www.maries.dk

Kærligst Merete og Marie.